Kaj pravijo drugi?

Gradimo dragocene in pomembne izkušnje.

Mnenja

Zakaj so naši naročniki zadovoljni?

  1. Inovativnost: Naša agencija je znana po inovativnem pristopu k vsakemu projektu. Stranke cenijo našo sposobnost razmišljanja izven ustaljenih okvirjev in ustvarjanje svežih rešitev.

  2. Zanesljivost: Smo zanesljiv partner, ki drži svoje obljube. Stranke lahko vedno računajo na nas, da pravočasno izpolnimo dogovorjene cilje in zagotovimo vrhunsko kakovost.

  3. Sodelovanje: Gradimo odnose na temeljih sodelovanja. Poslušamo potrebe naših strank, skupaj razvijamo ideje in tesno sodelujemo v vsaki fazi projekta.

  4. Usmerjenost k strankam: Stranke so za nas na prvem mestu. Posvečamo posebno pozornost njihovim ciljem, željam in pričakovanjem, da zagotovimo popolno zadovoljstvo.

  5. Kakovostno delo: V naši agenciji se ne zadovoljimo s povprečnostjo. Stremimo k vrhunski kakovosti v vsakem vidiku našega dela, kar naši stranke prepoznavajo in cenijo.

  6. Prilagodljivost: Razumemo dinamiko poslovnega sveta in smo prilagodljivi. Naša sposobnost prilagajanja spremembam nam omogoča učinkovito obravnavanje različnih izzivov in potreb strank.

  7. Inkluzivnost: Spoštujemo raznolikost in vključevanje v našem delovnem okolju. To odražamo tudi v našem delu, ki je prilagojen različnim ciljnim skupinam in trgom.

Frizbi Svet

Matic Kuselj

“Z Dejanom sva sodelovala še preden je zaštartal z idejo o Identify. Zelo sem vesel, da se je odločil pomagati tudi drugim pri digitalizaciji njihovih podjetji. Stvari so narejene estetsko in kakovostno. Seveda pa tudi idej nikoli ne zmanjka. Najboljši del Identifya leži v supportu. Kadarkoli in kjerkoli se da situacijo rešit in popravit.Hvala za vso pomoč ter nasvete do sedaj in še na mnoga leta sodelovanja! “

MVL

Nejc Lavrenčič

“Na začetku svoje poslovne poti, mi je bil Dejan v zelo veliko pomoč. S svojo strokovnostjo in izkušnjami na področju izdelave spletne strani, grafične podobe ter spletnega marketinga, nam je zelo olajšal začetek. Poskrbel je praktično za celoten zagon (izdelava spletne strani, grafika logotipa in spletne strani, zakup domen, obdelava slikovnega materiala, povezava WP s pošto ter podjetniškim spletnim programom, spletni marketing…).  Priporočal bi ga vsem, ki želijo sodelovati z nekom, ki upošteva njihovo mnenje, izrazi svoje mnenje, ter se maksimalno posveti vsakemu projektu.”

REA agencija

Petra L. R.

“Dejan me je pozitivno presenetil s svojo odzivnostjo, svežimi idejami, energičnim pristopom in tudi realnim feedbackom. Na projektih namreč sodelujem z več izvajalci in večini se žal vedno pogosteje zdi, da lahko naročniku po potrditvi dela odlašajo s praznimi obljubami. Pri Dejanu nisem niti enkrat dobila občutka, da sem  ˝odveč˝ tudi z naknadnimi popravki, dodatnim delom, do katerega seveda tudi pride. Če povzamem z enim stavkom: Na Dejana se lahko zanesem, tako strokovno kot izvedbeno. Vsi, ki se pri svojem delu soočate z iskanjem dobrih storitev veste, kako ključno je to za končen uspeh projektov.”

Predsednik KS Dolenja vas

Matej Libenšek

“Z izdelovalcem naše spletne strani smo izredno zadovoljni, saj je podjetje popolnoma upoštevalo naše zahteve in se tudi prilagodilo našim željam. Izdelava spletne strani in njena objava na spletu je bila izvedena izredno hitro. Spletna stran, ki jo uporabljamo je uporabniku zelo prijazna in funkcionalna. V primeru potrebne podpore je podjetje fleksibilno, saj nudi pomoč naročniku v najkrajšem možnem času. Če bi se odločali o novi spletni strani bi zagotovo ponovno izbrali podjetje Identify.”

Optika na Vidmu

Matic Lavrenčič

“Dejan je vedno dosegljiv in na voljo. Iskreno svetuje svojim strankam, koliko vložit v oglas, kam vložit, kot bi svetoval svojim bližnjim. Oglase pripravi vizualno lično in všečno in predvsem na rok.”

Vodja centra Relive

Maruša Bibič

“Z Dejanom sodelujemo že več let, saj smo z njegovim delom in ažurnostjo zelo zadovoljni.Stvari se vedno loti celovito in gleda širšo sliko samega oblikovanja, vizuale ali delovanja spletne strani. Priporočam.”

Naše stranke.

Nekaj naših zadnjih naročnikov

Ne bodite zadržani, pišite nam!​