S čim se ukvarjamo?

Vprašajte nas o grafičnem oblikovanju, oblikovanju blagovne znamke in spletnemu oglaševanju.

Naša področja

Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje v naši ekipi predstavlja okno v svet kreativnosti. Gre za ustvarjanje vizualnih rešitev, ki pritegnejo pozornost, prenašajo sporočilo in vzpostavljajo prepoznavnost.

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletne strani je kompleksen proces, ki združuje umetnost in znanje ustvarjanja odlične digitalne izkušnje. Kvalitetna spletna stran ima v današnjem času pomembno vlogo pri prepoznavnosti in uspehu vaše zgodbe.

Oglaševanje

Izstopanje med konkurenco in doseganje ciljnega občinstva predstavljata ključno orodje v sodobnem poslovnem svetu. Naša ekipa vam lahko s svojimi znanji iz področja oglaševanja pomaga pri oglaševanju vašega izdelka ali podjetja in vam tako pomaga na vaši poslovni poti.

Tisk na tekstil

Tisk na tekstil nam omogoča, da oblačila in tekstil spremenimo v platno za izražanje kreativnosti. S prenašanjem živahnih dizajnov in logotipov na kakovostne tkanine vam pomagamo ustvariti izrazite vizualne zgodbe, ki postanejo del vsakdana.

Naša orodja

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.

Photoshop.
90%
Illustrator.
87%
After Effects.
65%
Indesign
80%

Ne bodite zadržani, pišite nam!